KOTI LKV

Helsingin KOTI LKV Oy on kokonaisvaltaisen palvelun kiinteistönvälitystoimisto. Henkilöstömme koostuu alalla pitkään toimineista, kannuksensa jo hankkineista ja alalle kouluttautuneista ammattilaisista.

Meillä ei ole tarvetta olla alan kuninkaita tai kuningattaria, olemme hankkineet asiakkaidemme luottamuksen pitkäjänteisellä ja uutteralla työnteolla. Hoidamme työmme vakavasti ja ammattitaitoisesti, jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Tämä toimintatapa on menneiden vuosien varrella tuottanut tulosta, sillä valtaosa toimeksiannoistamme tulee vanhoilta asiakkailtamme ja heidän suositustensa kautta.

Liikeideamme on myydä kaikenkokoisia ja -arvoisia asuntoja ja kiinteistöjä tarjoten asiakkaillemme luotettavan, turvallisen, helpon sekä nykyaikaisen tavan vaihtaa asuntoa. Kauttamme saat taatusti luotettavan ja ammattitaitoisen tiimin hoitamaan koko myyntiprosessin. Käytössämme on kiinteistönvälitysalan parhaat markkinointivälineet ja -kanavat. Palveluumme sisältyy aina ammattivalokuvaajan ottamat laadukkaat valokuvat sekä tarvittaessa asunnon stailaus.

Palvelumme räätälöidään aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Toimistomme sijaitsee Kauppakeskus Iso Omenassa Matinkylässä helppojen kulkuyhteyksien päässä. Meille pääset myös metrolla. Olet tervetullut milloin tahansa  keskustelemaan asuntoasioista kanssamme.

Toivotamme sekä vanhat että uudet asiakkaamme tervetulleeksi KOTIIN!

Katso toimipisteen yhteystiedot tästä »

miksi_kotilkv

Miksi koti lkv?
  • Yksityinen, riippumaton ja täysin kotimaisessa omistuksessa
  • Koko pk-seutu toimialueena
  • Kokeneet, koulutetut ja ammattitaitoiset välittäjät
  • Tavoitteenamme AINA tyytyväinen ostaja ja myyjä
  • Noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää välitystapaa