Kiinteistönvälittäjä LKV
juuso.laivisto@kotilkv.fi
050 305 9030

 

Olen aktiivinen ja ammattitaitoinen laillistettu kiinteistönvälittäjä, jolla on takana satoja onnistuneita asuntokauppoja koko pääkaupunkiseudun alueella. Suhtaudun intohimoisesti työhöni ja pidän itseni ajan tasalla alalla tapahtuvista muutoksista mm. kouluttamalla itseäni jatkuvasti (LKV, LVV, KED).

Entisenä ammattiurheilijana paineensietokykyni, sitoutuneisuuteni sekä tavoitteellisuuteni takaavat sinulle parhaan mahdollisen tuloksen. Minulle tärkeintä työssäni on asiakkaan tyytyväisyys, joka on mielestäni yksi onnistuneiden asuntokauppojen kulmakivistä – pyrin määrätietoisesti saavuttamaan kanssasi asetetut tavoitteet. Valtaosa asiakkaistani tulevat suositusten perusteella.

Service also in english!

 

SUOSITUKSET

Valitsin Juuson asuntoni välittäjäksi kaverilta saadun vinkin perusteella. Valinta osoittautui erinomaiseksi, sillä koko prosessi eteni sujuvasti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti alusta loppuun asti. Juuso piti minut hyvin ajan tasalla ja vastasi kysymyksiini viivyttelemättä. Asunnon myynti sujui todella nopeasti ja kaupat tehtiin heti ensimmäisen näytön jälkeen. Voin lämpimästi suositella välittäjää muillekin asunnon myyntiä harkitseville!

– Anni-Elina Leinonen, Espoo

 

Valitsin Juuson välittäjäksemme tuttavan suosittelujen kautta. Juuso hoiti myyntityön täsmällisesti ja napakasti. Ongelmakohdatkin hän luovi erinomaisesti.

– Myyjä, Espoo

 

Juuso hoiti asian erinomaisesti ja kokonaisuudessaan hänen ammattitaitonsa ja proaktiivisuus yllättivät todella positiivisesti, vaikka tiesinkin, että ammattitaito on kohdillaan. Voisin erittäin hyvin suositella Juusoa muille asuntoa myyville. Kaikki lupaukset, aikataulut jne. hoituivat huomattavasti ripeämmin kuin osasin odottaa! Muihin välittäjiin verrattuna täysin ylivoimaista toimintaa.

–  Jari Tuoriniemi, Helsinki

 

Juuso hoiti homman erittäin tyylikkäästi alusta loppuun. Ammattitaito ja halu palvella asiakasta paistaa läpi ja tuo asiakkaalle luottavaisen fiiliksen siitä, että välittäjä osaa hommansa ja saa asunnon myytyä tehokkaasti ja hyvään hintaan. Kaikki kommunikointi, paperiasiat ja muu säätö hoitui aina erittäin ripeästi, ilman ongelmia ja asiakkaan ehdoilla. Huipputyyppi!

–  Myyjä,  Helsinki

 

Aivan loistavaa ammattitaitoa Juusolta ja en voisi kuvitella että työtä voisi hoitaa paremmin/ammattitaitoisemmin. Heti ensi kättelystä tuntui että asunto on jo myyty ja yhteydenpito oli kohdillaan.

– Myyjä, Espoo

 

Ammattimainen ja hyvä välittäjä, joka hoiti asiat sovitusti ja täsmällisesti. Miellyttävä persoona joka herätti luottamusta. Suosittelisin välittäjää tuttavilleni.

– Myyjä, Espoo

 

Juuso hoiti sekä asuntomme myynnin että kaupat uudesta asunnosta hienosti. Kaikki sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti. Koko ajan hyvä yhteydenpito ja kaikista yksityiskohdista huolehdittiin alusta loppuun. Arvosanaksi täydet 10+ ja suosittelut!

– Hanna Westerberg, Helsinki

 

Älyttömän hyvä ensivaikutelma. Asiantunteva ja mukava. Piti erittäin hyvin yhteyttä. Piti kaikesta sovitusta kiinni. Ei olisi paremmin voinut mennä. En myy enään kenenkään muun kautta.

– Erno Koivisto, Espoo

 

Juusosta sai hyvä vaikutelman. Asiantunteva, osaava ja positiivinen kokemus. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin, yli odotusten. Pysyttiin aikataulussa ja kaikin puolin meni hyvin. Positiivinen kuva, voisi käyttää samaa välittäjää uudestaan. ole erittäinen tyytyväinen.

– Asiakas, Espoo

 

Piti huolen, että kaikki asiat tuli hoidettua, mikä oli tärkeää, kun minulla ensiostajana tietoa oli vähän. Oli perillä talon tiedoista ja osasi vastata sekä asuntoon että asuntokauppoihin liittyviin kysymyksiin. Osasi selittää ensikertalaiselle helposti ymmärrettävästi taloyhtiön asioista erilaisista muodollisuuksista. esitteli aktiivisesti asuntoa, eikä pelkästään vastaillut kysymyksiin. Ostoprosessi oli nopea, mutta yllättävän yksinkertainen. Välittäjä teki prosessin helpoksi. Välittäjä huolehti hyvin, että kaikki asiat tuli hoidetuksi. Välittäjä hoiti paljon asioita ainakin ostajan puolesta ja oli ostajana helppo toimia. Suosittelisin Juuso Laivistoa tuttavilleni.

– Ostaja, Espoo

PASI ÄIKÄS
Yrittäjä, toimitusjohtaja, vastaava hoitaja LKV, kaupanvahvistaja
pasi.aikas@kotilkv.fi
050 350 7555
< Lue lisää
PEKKA VASS
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV
pekka.vass@kotilkv.fi
0400 165 886
< Lue lisää
TARJA PITKÄNEN
Kiinteistönvälittäjä LKV
tarja.pitkanen@kotilkv.fi
050 555 5418
< Lue lisää
KIRSI LAHTI
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
kirsi.lahti@kotilkv.fi
044 534 2229
< Lue lisää
ANU SIEKKELI
Kiinteistönvälittäjä LKV, Lvv, KaT
anu.siekkeli@kotilkv.fi
050 465 5393
< Lue lisää
IRMA MANELIUS
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT
irma.manelius@kotilkv.fi
0400 944 427
< Lue lisää
MARTTI PITKÄNEN
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, rakennusmestari
martti.pitkanen@kotilkv.fi
0400 809 503
< Lue lisää
DANIELA SILTANIEMI
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, KED
daniela.siltaniemi@kotilkv.fi
050 337 6298
< Lue lisää
HANNU MARTIN
Myyntiedustaja KiAT
hannu.martin@kotilkv.fi
050 344 6137
< Lue lisää
MERJA KAREINEN-HONKANEN
Kiinteistönvälittäjä LKV
merja.kareinen-honkanen@kotilkv.fi
0400 998 921
< Lue lisää
ILKKA JUUTILAINEN
Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja
ilkka.juutilainen@kotilkv.fi
040 748 3669
< Lue lisää
JUUSO LAIVISTO
Kiinteistönvälittäjä LKV
juuso.laivisto@kotilkv.fi
050 305 9030
< Lue lisää
ERJA VIHANTO
Kiinteistönvälittäjä LKV, KED
erja.vihanto@kotilkv.fi
040 680 7781
< Lue lisää
VIRVE VASS-SIRKKANEN
Kiinteistönvälittäjä, LKV
virve.vass-sirkkanen@kotilkv.fi
040 539 8020
< Lue lisää
MISKA KOIVUMÄKI
Valokuvaaja, VAT
miska.koivumaki@kotilkv.fi

< Lue lisää
HENRIETTA HAMPSPINNARE-MULTANEN
Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, Äitiyslomalla 2.6.2017 alkaen.
henrietta.hampspinnare@kotilkv.fi
040 761 4515
< Lue lisää
MIRA-MAARIA SIEKKELI
Myyntiassistentti, KiAT
mira.siekkeli@kotilkv.fi
0400 352 622
< Lue lisää